user_mobilelogo
facebook_page_plugin

Open Monumentendag 2021

0

Days

0

Hours

0

Minutes

0

Seconds

Vrijwilligers gevraagd

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen op Open Monumentendag. Wil je Hoorn eens vanuit een andere kant beleven: geef je op en mail naar secretariaat@omdhoorn.nl !

 

Links naar de landelijke OMD site met meer informatie over de monumentendag in Hoorn en naar de site van Erfgoed gem. Hoorn

 

 Landelijke OMD

 Erfgoed Hoorn

    

Over deze website

De site is aan wijzigingen onderhevig.
Ten aanzien van geplaatste content zie Disclaimer.


WORD VRIJWILLIGER


Het leuke is dat u als vrijwilliger in uw eigen stad of dorp aan de slag kunt. Het levert u in ieder geval een bijzondere ervaring op. U ontmoet veel mensen met dezelfde interesses, zowel medevrijwilligers als bezoekers aan Open Monumentendag. Soms levert het zelfs waardevolle contacten op. En naast het feit dat u misschien iets van elkaar kunt opsteken is de kans groot dat u nog meer te weten komt over de geschiedenis van uw eigen omgeving.

Er zijn verschillende manieren waarop u zich vrijwillig kunt inzetten voor Open Monumentendag:

  • Sluit u aan bij het comité van uw gemeente
    Dit is een kleine groep vrijwilligers die gedurende het hele jaar actief bezig is met het voorbereiden van het evenement in de eigen gemeente. Het comité stelt het programma samen, onderhoudt contacten met monumenteigenaren, scholen, pers, vrijwilligers enzovoort.
  • Meld u aan als vrijwilliger voor Open Monumentendag
    Dit is een grotere groep vrijwilligers. Zij helpen in de week voorafgaand en in het weekend van Open Monumentendag zelf. Zij zorgen bijvoorbeeld voor het uitzetten van routes langs monumenten, het geven van rondleidingen of het verspreiden van promotiemateriaal.

We begroeten u graag. 

Kies hier voor contact